Lifestyle,  Samarbeten,  Sverige

Rekrytera mera

Annons/ Reklam för Serveoffice.se

I pandemins spår är det så extremt många människor som har blivit av med sina jobb. Jag känner för dem och med dem. De som har förlorat allt och som nu kämpar sig tillbaka. Det har varit en tuff tid för många och jag ställer mig ödmjukt inför framtiden. Vi vet aldrig hur nästa vecka ser ut. 

Jag är själv frilans och jag vet hur tufft det kan vara även på den marknaden. Det finns många som söker jobb och det finns nu en hel del lediga jobb. 

Ska du rekrytera?

Kanske är just du på jakt efter att rekrytera eller kanske till och med söker du jobb? 

Det finns ett superbra rekryteringsföretag som är certifierade av Great Place to Work som en av Sveriges bästa inom rekrytering och bemanning och specifikt HR, ekonomi, försäkring och lön. Jag kan varmt rekommendera dem. 

Företaget med hela 30-års erfarenhet heter Serveoffice och har ett stort och brett nätverk med oerhört professionella konsulter runt om i hela Stockholm. 

Jag har kikat på deras annonser för lediga jobb och det finns en hel del roliga uppdraga ute på hemsidan just nu. Söker du jobb, surfa in där och se om du finner något som kanske passar just dig. 

Är du ett företag som ska rekrytera, kontakta dem för ytterligare information. För företag är det viktigt att ta rätt hjälp från början. Det krävs rätt engagemang och kostar både pengar och tid. Då är kompetens en viktig pusselbit på vägen för rätt person för uppdraget. 

Det är en tuff bransch med många möjligheter och det gäller att hitta rätt från första början. Själv jobbar jag vidare i min egen verksamhet och är öppen för olika spännande uppdrag. Vem vet vad framtiden har att erbjuda både för dig och mig. Vi går mot ljusare tider nu även om hösten är här och mörkret faller över Sverige vinterhalvåret. 

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.