Ekonomi,  hälsa,  personligt,  Samarbeten

Kvinna!


Annons /Reklam för Plastikkirurgiska Center

Jag förespråkar naturlig skönhet men jag har inget emot att vårda och förbättra det vi har och är födda med. Det är mycket skriverier om just skönhetsoperationer och det är inget fel anser jag. Vi vet aldrig orsak till att en människa väljer att göra en operation och jag anser att det är upp till vara och en. Jag lägger ingen värdering i vad andra väljer att förändra eller förbättra. Det viktiga är att hamna rätt och göra sin efterforskning noga innan du tar ett beslut om vart du ska göra det. 

Bor du i Göteborg så kan jag tipsa och rekommendera om Plastikkirurgiska Center. 

De utför plastkirurgi med speciell inriktning på just estetisk kirurgi. De har funnits ända sen 1983 och är en av landets äldsta kliniker. Deras kirurger har mångårig erfarenhet och de erbjuder alla möjliga operationer. Jag tänkte lägga fokus på att idag skriva om brösten och bröstlyft.

Själv är jag mamma till två barn och efter graviditet och amning vet jag att många kvinnor väljer att göra just ett bröstlyft. Brösten får vara med om mycket efter graviditet. Bröst i alla former är vackra men jag vet att många kvinnor väljer att förändra sina bröst av olika anledningar. Just bröstlyft utförs under narkos och tar ca 2 timmar. Du får komma hem redan samma dag, men reser du till Göteborg från en annan ort så bör du stanna över på hotell under 1 natt. 

Själva ärret blir som en cirkel runt vårtgården, men ibland kan det bli förlängt med ett ärr som går rakt ner över bröstet. Det finns alltid risker och det ska man vara väl medveten om när man utför en operation. Gör en kvinna bröstlyft kan det också kombineras med att de lägger in bröstimplantat samtidigt. Funderar du på att göra den här typen av operation är mitt råd att du väntar tills du ej vill ha fler barn och gjort en eventuell viktändring. 

Alla är vi vackra som vi är. Men väljer du att göra en förändring så välj en klinik du vet är kompetent.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.