Ekonomi,  personligt,  Samarbeten

Smart lösning på julklappar


Annons/Reklam för Parnass

Det är en mild höst och vi närmar oss nu ändå november. Det är bara att njuta av det fina vädret och ut och röra på sig. Idag ska det bli hela 11 grader. Jag tycker ärligt att det är skönt att snön ännu ej fallit i Stockholm än och det får gärna vara så fram till jul. Då är det roligt för barnen om det är snö och det höjer julstämningen. 

Julen närmar sig med stormsteg och det är då vi handlar som mest. Själv ogillar jag att springa ute och trängas i butikerna. Att shoppa gåvor online är därför ett mycket bra alternativ tycker jag. 


Har du själv funderat över vad du ska ge dina anställda eller familj i julklapp?

Gåvokort när det är som bäst!

Jag kan varmt tipsa om att köpa ett gåvokort. Det är en extremt smart lösning där mottagaren kan välja gåva på egen hand. Det kan vara svårt ibland att välja gåvor till andra och därför tycker jag det här är ett superbra alternativ. Det kan verkligen ej gå fel.

Det finns ett så pass stort och brett urval att välja mellan med allt från delikatesser till heminredning och elektronik. De har produkter med varumärken som Orrefors, Manneström och Sagaform bland annat.

De har även lägsta prisgaranti, snabba leveranser och 100% nöjda kunder. Med över 60 år i branschen och 50 000 kunder kan jag varmt rekommendera att köpa gåvorkort via Parnass. 

Besök gärna deras hemsida så lär du hitta något du själv skulle önska dig. Att då själv kunna välja tycker jag är en toppenbra lösning. 

Är du företag är det här perfekt. Imperialkort ex. De gåvokortet matchar den nivå som staten har gjort som extra tillfälligt skattefri gräns under hösten. Det här väljer du om du vill ge bort något lite extra fint. Du kan även välja egendesignade kort, en personlig hälsning osv. 

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.