högtid,  personligt,  Samarbeten

Morsdagpresent

Annons/Reklam för Fyndiq

Vi är redan inne i mitten av maj och tiden går fort, så njut kära vänner även om vädret kommande vecka inte är det bästa. Vi får alla försöka tänka positivt på allt det fina vi faktiskt har. Vi får hoppas att solen får titta fram lite då och då. Jag hoppas på en solig sommar att njuta av då Sverige är underbart på sommaren. Det är bästa tiden nu som vi har framför oss. 

Ny vecka och nya tag samt sätta upp en plan för att nå mina drömmar. Pandemin har drabbat de flesta av oss på ett eller annat sätt men det har också gett perspektiv på livet i sig. Att uppskatta allt det vi faktiskt har så som hälsa, vänner och familj. 

Hylla alla mammor!

Den 29 maj är det morsdag och även om jag visar tacksamhet till min kära mamma dagligen är morsdag en dag att lyfta alla mammor extra mycket. Det är en dag av kärlek och även om saker i sig inte är viktigt är det alltid roligt att ge bort en gåva. 

För en del kan det vara lite klurigt att lista ut vad man ska köpa till sin kära mamma. Jag är själv mamma så den här dagen är viktig även för mig att få spendera tillsammans med mina två älskade barn. Att ses och umgås är den finaste gåvan man kan ge varandra då tid är viktigt. Men vill du ge en present så rekommenderar jag dig att besöka Fyndiq, där lär du hitta något som passar till morsdagpresent.

Jag skulle själv behöva ett par hörlurar till min telefon då mina börjar bli lite slitna. Så för egen del ska jag leta där efter något åt mamma och skämma bort mig själv. Det finns alltid något att köpa där då det är enkelt, smidigt och tillgängligt på ett och samma ställe. 

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.