Familj,  Sverige,  Träning & Hälsa

Winter Wonderland

Veckan har bjudit på en del soliga vinterdagar ❄️

Hoppas ni har haft en bra vecka hittills.

Nu verkar vintern vara här för att stanna. Det har snöat i flera dagar nu och det verkar fortsätta såhär ett tag till i Stockholm. Jag är inte så förtjust i kyla men tycker att snö är väldigt vackert och jag föredrar det framför regnigt, mörkt och ruskigt väder. Snön gör att det känns lite ljusare och behagligare och mer uppfriskande väder. Allt ser så vit och ren ut. Sen är det så himla roligt för barnen som kan vara ute och leka och åka pulka.

Själv har jag bott uppe i Östersund under tonåren. Jag och min familj bodde där i ca 5 år från tiden då vi kom till Sverige så jag har upplevt riktig vinterkyla och snö. Jag minns väl en gång då det blev typ 30 minus grader med extremt mycket snö och då stängdes våra skolor eftersom det var svårt att ta sig nånstans. På den tiden tyckte man att det var skönt att slippa gå i skolan. Östersund är en väldigt vacker stad, speciellt på vintern. Minns också hur fint det var i Åre och att vi var där med skolan på skidresa. Jag har en hel del bra men även dåliga minnen från den tiden. Det var en väldigt speciell tid för oss eftersom allt var så nytt och annorlunda.

Barnen har lekt i snön och åkt pulka hela veckan 🤍🤍

Det har varit rätt så halt ute så jag har inte varit ute och joggat nåt men har varit och tränat på gymmet nästan hela veckan. Får se om det blir nån löprunda i dagarna, eller kanske en långpromenad. Det ska bli riktigt kallt nu några dagar framöver så det gäller att klä sig rätt när man ska ge sig ut. Men som man säga; ”Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”

En hel del gymbesök har det blivit i veckan

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.