hälsa,  personligt,  Sverige,  Tankar

Welcome April

Hoppas du har en bra helg och en fin Påsk.
Det är redan april och våren är här och sommaren känns inte så långt ifrån. Man ser hur naturen börjar få liv efter den långa och mörka vintern.


Nu har det gått över ett helt år sedan Pandemin startade och tyvärr så ser det inte så bra ut för Sverige. Siffrorna har ökat och det är fortsatt högt tryck på sjukvården. Även om vaccinationen är igång så Pandemin långt ifrån över. Men det känns ändå som att det borde vara en betydlig bättre situation till sommaren men det är ju ingen som vet riktigt hur det blir och när livet återgår till det normala, vi får helt enkelt se vad som händer och hoppas på det bästa.

Själv har jag haft det lite jobbigt den senaste tiden. Det har varit mycket problem och bekymmer och allmänt jobbigt med det mesta. Dessutom har mina barn varit sjuka till och från i flera veckor så jag har känt mig stressad och trött. Tack och lov så är de nästan helt friska nu. Jag har själv försökt att hålla mig aktiv med träningen och att vara ute i naturen så ofta som möjligt. Ibland händer det saker i livet som man inte kan ha kontroll över och då är det viktigt att fokusera på det man kan påverka och förändra.
Jag är ändå hoppfull inför framtiden och det känns som om det värsta är över och man kan ändå se ljuset i tunneln även om det fortfarande känns tufft.

Idag var jag och träffade min fina vän Denise på Tures i Sturegallerian där hon spelade som DJ. Det var verkligen jätte trevligt och skönt att komma ut och vara lite social. Det var en trevlig och lugn lördag.

Önskar dig en fortsatt fin helg och Glad Påsk


Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.