Mat,  Musik,  personligt

Weekend vibes

Hoppas du har haft en fin helg och en bra start på veckan.
Själv har jag haft en lugn och trevlig helg med god mat och vila. Med vila menar jag då att det inte blev nån gym träning för min del, men körde lite övningar hemma istället.
I lördags hade vi några vänner över hos oss och det blev både matlagning och champagne / vin hemma hos oss vilket var väldigt trevligt och fint av dem.
Till förrätt blev det smörstekt brioche bröd, västerbottenost, löjrom och smetana. Till huvudrätt blev det lamm och potatispuré med palsternacka, gröna bönor och rödvinssås. Snacka om lyxig middag. Det vet verkligen supergott och det blev en jätte trevlig lördagskväll.

Superbowl 2021
På söndagen var det dags för årets Superbowl NFL finalen i USA. TV sändningen är den största i USA och det läggs enorma pengar på reklam och uppträdanden. Vinnaren blev Tampa Bay Buccaneers.
Jag har en del vänner och bekanta i USA och har varit i LA några gånger och vet att det här är årets största sportevenemang där även om jag själv inte är så insatt när det gäller just amerikansk fotboll.
Men jag brukar alltid titta på halvtidsshowen som är väldigt häftig och påkostad. Att underhålla i pausen på Superbowl är ett enormt uppdrag och i år gick äran till artisten ”The Weekend” som heter egentligen Abel Makkonen Tesfaye.
The Weekend är en fantastisk och unik artist med många bra hits de senaste åren och jag gillade verkligen hans uppträdande. Men min All time favorite är fortfarande Michael Jackson som gjorde den oförglömliga Superbowl halvtidsshowen 1993. Ingen kommer nånsin att ens komma i närheten av MJ tycker jag. Han förblir den största och bästa genom tiderna.

Andra favoriter som uppträtt på Superbowl är Prince, Beyonce och förra årets show som gjordes av Shakira & Jennifer Lopez vilket jag tycker var definitivt den bästa och mest underhållande halvtidshowen när det gäller kvinnliga artister.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.