kultur,  Lifestyle,  personligt

Weekend vibes

Hoppas ni har haft en underbar helg i denna sommar värme. Tiden går så himla fort tycker jag, helt otroligt att juni är snart slut. Man önskar att sommaren och värmen hade varat lite längre i Sverige, men man får helt enkelt ta vara på det och vara glad för de varma dagar eller veckor som man får. 

Häromdagen fick jag möjlighet att vara med i en reklamfilm för en ny app. Jag har genom åren varit med i musikvideos, gjort modell jobb, spelat teater och gjort liknande men aldrig medverkat i en reklamfilm som statist så det var jätte kul och intressant att göra det. Vi var fyra personer som var med, bara en som hade repliker, så vi andra agerade bara. Vi spelade in en hel dag ute i Saltsjö bo och det var väldigt varmt. Det blev många timmar i solen och flera tagningar men det var värt, så det ska bli kul att se reklamfilmen när den kommer ut. Man tänker inte på hur mycket jobb och slit det är bakom en kort reklamfilm på 30 sekunder. Så kan man tänka sig hur mycket jobb det är bakom långfilmer.

Helgen spenderade vi först på barnkalas på dagen och sedan på Bank Hotel. Jag och min man hade planerat sedan länge tillbaka att vi skulle övernatta där på lördagen. Barnen var med min syster och det var första gången som jag sov borta ifrån båda barnen, det kändes konstigt först men det gick bra. Jag har tidigare ätit brunch på Bank Hotel men det var första gången som vi övernattade där. Det är en väldigt fin och lyxig hotell med super bra läge i stan och väldigt god mat. 

Det blev även lite drinkar på Strandbryggan med några vänner som vi inte hade träffat på länge. Det var trevligt att komma ut lite och vara social. Jag saknade dock mina små hjärtan hemma så det var skönt att komma hem också. Det blev en lyckad och underbar helg.

Nu känns det som att det har varit lite för mycket av det goda och för lite träning så denna veckan kommer jag försöka vara mer aktiv med träningen.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.