Träning & Hälsa

Vilodag & Blåbär

Idag var det vilodag för mig, så ingen träning. Men jag kände för att ta en liten promenad själv och rensa tankarna och samtidigt plockade jag lite blåbär.

Det fanns hur mycket som helst och jag hade säkert kunnat stått där och plockat i timmar men 30-40 minuter räckte kände jag 🙂

Blåbär är en av Sveriges vanligaste växter och täcker ca 17 procent av landets yta.

Det är helt underbart att vi har så fin natur och så mycket fantastiska bär här i våra skogar.

Blåbär är både goda och väldigt nyttiga och innehåller många bra ämnen som C-vitamin och antioxidanter och är bra för immunförsvaret.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.