Mat

Veganska chokladbollar


Hoppas ni har haft en fin helg. Idag var det sånt riktigt ruskigt och regnigt väder så då stannade vi hemma hela dagen.
Egentligen hade jag tänkt gå ut på en löprunda men eftersom det verkade vara rätt så blåsigt så gjorde jag bara lite rörelseträning och stretch övningar hemma.

Det var verkligen ett tag sen jag gjorde choklad bollar så då passade jag på att göra det. Jag älskar choklad och veganska choklad bollar är lite nyttigare alternativ till fika. Så enkelt och så gott!

Ingredienser (ca 16 st beroende på storlek)

1 dl kokossocker
1 tsk vaniljpulver
3 dl havregryn
2 msk kallt kaffe
2 msk kakao pulver 
1 dl kokosolja
Riven kokos

Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt kokosolja och kaffe och knåda ihop allt.
Rulla bollarna i riven kokos.
Ställ in dem i kylen en stund innan servering. Magiskt gott!

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.