Träning & Hälsa

Veckans träning

Hur har er vecka varit än så länge?
Den här veckan har jag gått tillbaka till träningen och det är jag glad för. 
Jag har inte vågat gå ut och jogga än, men har hunnit med 2 gym sessions och en dansklass efter att ha varit sjuk och inte kunnat träna och vara aktiv på över en vecka med en riktig jobbig hosta. Det kanske inte låter så farligt men det är rätt mycket för mig eftersom jag är van att träna minst 3-4 gånger i veckan. 
Jag gillar att variera min träning så mycket som möjligt och försöker göra en hel del rörlighets träning och stretch övningar för att hålla kroppen igång och öka min rörlighet och smidighet.
Det är också viktigt att lyssna på kroppen och inte överanstränga sig för att undvika sträckningar och skador.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.