Lifestyle,  Träning & Hälsa

Veckan

Hoppas ni hittills har haft en bra vecka.

Själv har jag haft en rätt så intensiv och stressig vecka. Det har varit en del möten och ärenden på stan. Båda barnen har varit förkylda också och stannat hemma från förskolan så det har varit full fart 24/7. Tack och lov så har de inte haft feber och nu börjar dem bli friska.

Höstens vackra färger 🍁🍂

När det gäller träning så har jag tyvärr inte hunnit göra så mycket som jag har velat. Jag har inte varit på gymmet men har lyckats d få in ett par löparpass. Älskar att vara ute och motionera och samtidigt få frisk luft och njuta av det vackra höstvädret. Så länge solen skiner lite så tycker jag att man borde vistas ute så mycket som man kan så att kroppen får lite D-vitamin, för snart kommer vi knappt se nån sol på flera månader.

D-vitamin får man dels via maten och kosttillskott. Men den bästa D-vitamin källan är solen.

Igår fredag hade vi några vänner över på lite snacks och drickar. Jag dricker inte alkohol så ofta och är inte så mycket för stark sprit, men gillar att ta ett par glas vin eller champagne lite då och då.

Vi hade en trevlig fredagskväll och jag fick dessutom en enorm och super vacker blombukett av vår kära vän vilket var väldigt uppskattat.

Otroligt vackert blombukett 💐

Nu ska jag till gymmet och försöka hinna med några träningspass i helgen. Önskar er alla en fortsatt fin helg!

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.