Familj,  Lifestyle / resa,  personligt

Värme i stugorna

Annons/Reklam för Keddy.se 


Jag hoppas du har haft en bra start på denna vecka!? 

Det råder sportlov i Sverige och eftersom vi bor i Stockholm har vi sportlov vecka 9. Det är bra att de sprider ut loven över landet så alla ej drar iväg på semester samtidigt. Så för vår del får vi vänta tills i början på mars. Men det är snart här! 

Vi är redan inne i mitten av februari och vi går på ljusare tider även om det just nu känns lite mörkt ute. Snön har ändå hjälpt till och det har varit strålande solsken på oss i Stockholm. Hur har ni haft det i övriga delar av landet? 

Visst har det varit kyligt och väldigt kallt, det har varit 11 minusgrader och riktigt kallt enligt min mening. Hur mysigt det än är tycker jag och min familj det är skönt även med värme. Men nu bor vi i ett kallare klimat och då får även vi anpassa oss till det klimatet som är. Vi har haft superkul med barnen i snön och det finns så mycket roligt att göra för hela familjen.

Hur mysigt vore det inte att efter en dagstur komma in i värmen, dricka en kopp varm chockad och värma sig framför en kakelung eller varför inte en fantastiskt fin braskamin

Det hade varit så underbart att ha det i sitt hem. Men det går att köpa braskaminer av väldigt god kvalitet och stilren design. De har en hel del fina på hemsidan, kika in där om du som blir lockad att köpa en. Jag tror hela familjen hade uppskattat det. 

Nu bor vi i lägenhet, men vad gör det? Hemmet har allitd en samlingspunkt och det vore perfekt med en varm braskamin i vårt vardagsrum som hela min älskasde familj skulle kunna njuta av. En kanske vi införskaffar oss en. Det finns så mycket fint att välja mellan på hemsidan och jag drömmer mig bort till varmare breddgrader så länge.

Snart blir det ljusare tider och även varmare, men tills nästa vinter kanske vi har en i vårt hem. 

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.