Lifestyle,  personligt

Välgörenhetsgala


I fredags var jag och min man bjudna på en jätte fin välgörenhetsgala ”Lets Give Back” på Grand Hotel i det vackra Spegelsalen av min mans vän entreprenören Moses Isik som startat galan för några år sen. Så otroligt fint gjort av honom och fantastisk att se en sån engagemang.

Välgörenhetsorganisationen heter ”Hand in Hand” och bekämpar fattigdom och barnarbete genom att utbilda och träna framförallt kvinnor i entreprenörskap och finns aktiva i Afghanistan, Cambodia, India, Kenya, Namibia, Tanzania, and Zimbabwe. Det var fantastiskt att höra om allt positivt de har gjort i dessa länder för så många människor de senaste åren. Det bjöds på middag och drinkar och artister som Carola och Peter Jöback uppträdde. Även Carl Bildt var där och höll tal och många donerade stora summor pengar. Det var en fullspäckad kväll. Det donerades otroliga 13 msek kr under kvällen av gästerna som var där vilket var svenskt rekord. Varje gång någon gjorde en donation så regnade det konfetti och bjöds på liveshow. Så ni kan tänka er hur mycket konfetti det regnade för dessa otroliga 13 msek som donerades under kvällen. Det var en fantastisk och oförglömlig upplevelse.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.