Mode / Fashion,  personligt

Valborg och första maj

Hoppas du har haft en trevlig valborg och en bra helg.
Äntligen är denna månad slut och vi är inne på maj. Det har minsann varit en händelserik månad och jag har krigat på lite extra senaste tiden. Jag ska inte klaga för mycket, jag och familjen är friska och det är jag tacksam för, även om barnen varit lite små förkylda till och från. Men det är fortsatt tuffa tider så man kämpar på. Men framtiden känns ändå positivt och det känns som att det värsta är över och att vi går mot ljusare och bättre tider. Jag har iallafall lärt mig väldigt mycket och den här tiden har varit ett bra tillfälle att ändra på vissa saker i livet och växa och mogna som människa. Nu väntas nya tider och nya utmaningar och det ser jag fram emot.

I fredags var jag på stan och hade 2 photoshoots. Den ena var på Modelhouse och sen var jag i Kungsträdgården och fotades vid körsbärsträden av en super duktig och trevlig fotograf. Det var vårt första samarbete och vi kommer att jobba tillsammans fler gånger i framtiden. Det var kul men var rätt så sent på dagen och en fredag dessutom, samt valborgsmässoafton så det var rätt så mycket folk. Kändes lite lustigt att stå och posa där bland alla människor men det var helt ok ändå även om det var lite kyligt för att ha klänning. Det var också en hel del studenter som var ute.
Jag brukar nästan varje år missa blomningen av körsbärsträden eftersom det är så kortvarigt så jag ville gärna passa på det här året innan det är borta. Det är verkligen vackert.

Igår var vi bjudna på grill hos våra vänner som vi inte hade träffat på länge och det var super trevligt att äntligen ses och umgås. Det blev en hel del god mat och bubbel så det var en riktig trevlig lördag och första maj.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.