Lifestyle,  personligt,  Träning & Hälsa

Trevlig avslut på veckan

Den här veckan började ju inte så lyckad för mig. Kände mig inte alls på topp i måndags med migrän och allt kändes allmänt jobbigt.

Men efter tisdagen så kändes det betydligt bättre. Det har blivit en del träning i veckan också. Det är verkligen en stor skillnad på de dagar jag tränar, hela humöret blir bättre och även sömnen. Jag sover så mycket bättre de dagar jag tränar. Känner mig helt enkelt piggare och starkare med mycket mer energi. Kroppen är byggd för rörelse och vi mår dåligt om vi inte lyssnar på den.

Idag var jag och min man och tränade på nyrenoverade Sats Stureplan. De har haft stängt där sedan juni förra året och öppnade igen för några dagar sen. Gymmet kändes riktigt fräscht, snyggt och stort med många maskiner och vikter så vi kommer definitivt träna där en hel del framöver.

Idag blev det en del konditionsträning följd av rygg och ben övningar. Men jag känner att jag behöver komma ut och jogga lite så ska försöka göra det i helgen. Nu är det plusgrader och snön har försvunnit så man får passa på. Idag var det dock riktigt blött och dåligt väder även om det var lite varmare.

Via American Express fick vi idag hem frukost leverans av ”By The Bakery”. De levererar frukostar fikabröd mm och allt är ekologiskt så jag kan varmt rekommendera det.

Önskar er nu en fin helg!

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.