Ekonomi,  Inredning/Design,  Samarbeten

Stad i ljus

Annons/Reklam för lampan.se/

Det är 7 november nu och det är idag bara17 dagar kvar till jul. Tiden går så extremt snabbt och det här året har bara swishat förbi med ett nafs och lämnar ingen oberörd. Inget är som det tidigare har varit och hur det blir framöver är det ingen som vet i skrivande stund. Julen är en stor högtid för barnen och i år när vi inte kan resa lägger många krut på hemmet. 

Det är mörkare tider nu och förutom rätt vitaminer och framförallt D – vitamin behöver vi alla fylla på med levande ljus och belysning när solen lyser med sin frånvaro. Förutom mysfaktorn tycker jag också att utebelysning är så viktigt då det som kvinna inte är trevligt att gå ensam i mörker. Så tänk på att även utebelysning förhöjer mysvärdet men ger även en form av trygghet för oss fotgängare och cyklister som är ute. Det börjar mörka redan runt 15.00 så satsa på bra utebelysning för er som kan det. Låt oss satsa på en stad i ljus med massa mys.

Det förhöjer verkligen atmosfären när du satsar på bra belysning och rätt lampor. När jag är ute och går så är det så mysigt att se de hem och hus, butiker och hotell som satsar på lite julinspirerad belysning. Men det kan vara en stor djungel och veta vilka lampa som passar till vad kan vara lite klurigt. Därför är det toppen att det finns en guide som hjälper till med att hitta rätt ljussättning för både inne och utebruk eller kontoret. De erbjuder ett enormt brett sortiment med allt från exklusive design till mer budget. 


Många satsar på inredning nu när vi ej kan resa och belysning inför julen tror jag många lägger pengar på just nu. Julgranen ska kläs och rätt.belysning även för den är viktigt. Hur har ni det med julklappar? Internet handeln ökar mycket på grund av pandemin och det är både tryggt och mindre stressigt att shoppa online. 

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.