hälsa,  Träning & Hälsa

Sommaren är kort

Nu var det ett tag sen jag skrev här. Jag tog en liten paus från bloggen och haft mycket annat att göra och tänka på. Dels mycket med jobb senaste tiden men också personliga saker som tagit tid och energi.

Senaste månaden har jag och barnen tillbringat sommaren hos familjen i Helsingborg och jag tackade ja till ett sommaruppdrag som aktivitetsledare här nere på First Camp så nån semester har det inte varit för min del. Det var verkligen inte planerad och jag tackade ja sista minuten men det har varit väldigt kul så jag ångrar absolut inte att jag tog jobbet. Det har också såklart varit lite utmanande speciellt i början. Jag har hållit i olika aktiviteter för barn men också träningar som Yoga och cirkelträning för vuxna. Så det känns skönt att man har varit aktiv och tränat samtidigt som man jobbat. Det är verkligen kul att jobba med barn och se dem glada och ha så roligt på aktiviteterna.

Nu är det en vecka kvar och sen ska vi tillbaka till Stockholm lagom till barnens terminstart. Jag har tur som har en sån underbar familj som ställer upp och hjälper mig med barnen och det tar jag verkligen inte för givet.

Jag har försökt att hitta på olika saker med barnen på mina lediga dagar så vi har varit i Danmark och även besökt några roliga ställen i Helsingborg och varit också vid stranden och badat några gånger. Nu är sommaren snart slut och det har gått fort. Nästa sommar ska jag försöka planera lite bättre och även försöka vara lite ledig.

Danmark Helsingör
Fredriksdal Museum & Garden i Helsingborg
Toy world i Helsingborg

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.