personligt,  Samarbeten

Solen sken på oss!

Annons/Reklam för Ebeco.se

Jag hoppas du har en fin dag. Januari är snart förbi och vi går mot ljusare tider. I december mörkande det redan vid 15 tiden. Nu börjar solen gå ner runt 16.30. Igår var en helt magisk solig dag i Stockholm och det gäller att passa på att få så mycket solljus du bara kan den här årstiden. Solen värmer skönt så även för en kort stund. Jag såg så många igår som bara stod och tog in ljuset. Idag vaknade vi upp till ett riktigt oväder. Det ska tydligen bli ännu värre ikväll och det ska även bli kallare igen. Vintern är här och det finns fördelar och nackdelar med alla årstider. Men snart går vi mot våren så håll ut kära vänner. 

Mysfaktor!

Vi spenderar mycket tid i hemmet även normalt men nu under pandemin ännu mer. Det är viktigt att trivs i sitt hem och göra det så mysigt det bara går med de förutsättningar du har. Nu bor vi i lägenhet och det är både smidigt och bra. Vi trivs bra där vi bor. Jag älskar att vara hemma och bara mysa. Det jag inte gilla rä att frysa. Det som kan förhöja ett hem och speciellt nu på vinter när det är kallt ute, är golvvärme.

Vet ni vad golvvärme kan vara bra för, förutom att det är extremt skönt att sätta fötterna på golvet när du vaknar upp och möts av ett varmt och skönt golv eller kliver ur kliver ur duschen. Jag är rätt frusen av mig så för mig är det drömmen att ta mig strumporna och känna det varma golvet. Jag har två barn och eftersom de efter en dag på förskolan eller dag ute och leker är ofta deras overaller blöta. Det är så smidigt att lägga barnens blöta ytterkläder på golvet så torkar det mycket snabbare. Så en dag vill jag ha golvvärme i hela mitt hem.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.