Familj,  personligt,  Träning & Hälsa

Samla kraft

Hoppas ni hittills haft en bra sommar. Själv har jag tagit lite semester och har passat på att komma ner till familjen i Skåne med barnen. Jag har från gymnasietiden bott flera år i Helsingborg och har familjen kvar här. Helsingborg är verkligen Sveriges vackraste stad tycker jag och det är helt underbart att spendera somrarna här. Nu kommer jag inte kunna vara här så länge eftersom jag ska tillbaka till Stockholm och jobba men det är skönt att kunna vara här ett tag och umgås med familjen och även bada och sola. Älskar stranden här, man går lite utomlands känsla av det. Nu blir det ingen utomlands resa denna sommar heller, vi ska försöka ta det längre fram i höst eller vinter istället. 

Helsingborg 🏝😍☀️
Min pappa lagar bästa persiska maten 🙏🏼🙏🏼

Även om jag är ledig så försöker jag hålla igång med träningen. Det blir mycket mat och godsaker så jag känner att det är viktigt att träna och hålla igång, annars får jag ångest och mår dåligt. Allt handlar såklart om balans men träning har blivit som en vana för mig så det känns naturligt att vara aktiv.

Till hösten blir det en hel del jobb, dansklasser och andra projekt, så försöker  samla kraft och ny energi och inspiration.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.