personligt,  Tankar

Reflecting

Nu är det inte långt kvar till min födelsedag och naturligtvis så är det många tankar och känslor och saker som jag reflekterar över.

Det känns lite overkligt att plötsligt fylla 40 år (även om jag känner mig mycket yngre). Det betyder alltså att man nu är lite mitt i livet (om man har tur) och man reflekterar på hur livet varit hittills och hur man vill leva halva livet som återstår. Det är naturligt och mänskligt att rannsaka sig själv och ifrågasätta, kanske tvivla och ångra saker som man har gjort och sagt – men också sådant som man inte gjort eller sagt.

Jag har självklart gjort vissa val som jag om jag fick välja idag inte hade gjort. Också saker som jag ångrar att jag inte gjorde. Men i överlag så ångrar jag ingenting och allt jag har gjort och gått igenom har format mig till den person jag är idag. Bakslag och dåliga val har lärt mig att undvika att göra samma misstag igen. Man får en chans att resa sig och fatta nya och bättre beslut. Som man brukar säga ”man lär så länge man lever”. Att lägga ner tid och energi på att älta och ångra saker är bara onödigt tycker jag. Min tid har blivit mer värdefull för mig och den lägger jag hellre ner på saker som jag kan påverka och ändra.

Senaste 4-5 åren har det hänt väldigt mycket i mitt liv. Jag har både gift mig och skaffat 2 barn. Det har varit det bästa, lyckligaste och det mest stressiga och känslomässiga perioden i mitt liv.

Livet är inte alltid perfekt men jag är otroligt lycklig och tacksam och tar ingenting för givet.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.