Träning & Hälsa

Rainy days

Hur har eran vecka varit hittills? Den här veckan har bara rusat iväg. Det känns om att det var helg nyss men det är redan torsdag imorgon! Tiden går alldeles för fort känner jag.

Höst vädret verkar vara igång och det varit en hel del regnigt, blåsigt och mörkt väder, då brukar man vilja hålla sig mest hemma och inte orka göra så mycket. Man kan känna sig lite nere och kanske inte på bästa humöret.

Så känner nog de flesta människor men jag försöker ändå inte låta vädret påverka mitt liv och humör alldeles för mycket heller. För om man ska känna så då borde man kanske inte bo i ett land som Sverige där större delen av året är höst och vinter och mörker.

Denna veckan har jag iallafall hittills hunnit med 2 gym besök och hade min dansklass idag med mina elever.

Men jag har inte kört så hårt eftersom jag har lite ont i min högra handled och vill inte att det ska bli värre.

Kan bero på att jag har varit lite dålig på att värma upp innan jag lyft vikter eller gjort mina akrobatiska dansmoves.

Utöver träningen har jag hunnit med lite matlagning och pyssel hemma.

Igår lagade jag wok med kyckling och kokosmjölk. Man kan såklart köra bara vegetarisk om man vill. Jag älskar wok och använder mestadels färska grönsaker, men blandar även lite frysta wok grönsaker. Man kan egentligen blanda hur många grönsaker man vill. Väldigt gott, enkelt och går snabbt att laga.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.