Mat,  personligt,  Tankar

Page 1 of 365

Hoppas ni har haft en härlig nyårsafton och en bra början på det nya året.

Som de allra flesta så var vi hemma och firade nyårsafton med några få vänner.

Det blev en trevlig middag och en hel del champagne hemma hos oss. Det blev verkligen en riktig lyckad kväll med massa skratt, god mat och ett par glas champagne för min del. Barnen var hemma och även om det blev lite senare sovdags för dem så hade de kul och äldsta sonen var uppe till tolvslaget och ville titta på fyrverkerier. Idag är vi lite trötta och slitna så vi har varit hemma hela dagen, städat och umgåtts med barnen. Hade massa mat över från igår så lite skönt att inte behöva stå och laga mat.

Idag är det årets första dag. 2021 ligger framför oss som ett helt oskrivet blad. Nu går vi mot ljusare tider och det känns skönt att våren börjar närma sig för varje dag.

Jag sitter här och tänker på mina planer nu framöver. Det är bra tillfälle att fundera på vad man vill ha mer av i sitt liv och vad man borde släppa. Själv är jag en sån person som föredrar att skriva ner saker och använder även en kalender så på det sättet är jag rätt gammaldags av mig.

Känner mig exalterad och ser fram emot vad 2021 har att erbjuda. Även om jag vet att de närmaste månaderna kommer det att fortsätta vara en utmaning för oss alla med tanke på pandemin, så känner jag mig ändå energisk och optimistisk. Jag försöker låta bli att grubbla över det som jag inte kan påverka och koncentrerar mig på saker i livet som jag kan ändra och påverka.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.