Mode,  personligt,  Träning & Hälsa

Oktober gick förbi

Hoppas du har haft en bra avslut på oktober och en fin start på november.

Månaden gick fort tyckte jag. Jag har på senare år börjat gilla och uppskatta hösten mer. Det är en speciell, mystisk och vacker årstid.
Månaden började väl helt ok men senaste 2-3 veckorna har haft sina jobbiga stunder. Det började med att vår minsta son ramlade och slog sig på bordet hemma fick en rejäl bula på pannan. Vi blev såklart oroliga men som tur så var det bara en bula och ingen hjärnskakning. Men för att vara säkra så gick vi till läkaren ändå dagen efter men det var ingen fara sa läkaren. Efter några dagar så började lillen få feber och klia sig på natten och dagen efter hade han massa blåsor runt munnen och på benen. Då visade det sig att han hade då fått höstblåsor av nån på förskolan så då stannade han hemma hela veckan. 
Sen blev min andra som smittad också så de stannade båda hemma hela veckan. Det var bara att avboka alla möten, jobb och träning. Eftersom min man varit upptagen jobb så är det jag som har varit med barnen. Det har varit jobbigt men även mysigt att ha barnen hemma tyckte jag.

Jag hade planerat att ha en plåtning i lördags och som tur så kunde min syster komma och vara med barnen så jag kunde genomföra photoshooten. Det var en utomhus plåtning med höst tema så vi fotade i Vasaparken. Det var riktigt vackert med alla höstfärger och vi hade tur med vädret att det inte regnade. Det var verkligen kul.

Sen var det även Halloween så då firade vi lite hemma med barnen. Det var super mysigt och barnen hade så kul. 

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.