personligt,  Tankar

Nyårslöfte 2021

Det här året börjar länge lida mot sitt slut.

Vad har du för förväntningar inför 2021? Har du kanske några nyårslöften?

Något som vi har lät oss av 2020 är att det går aldrig att planera livet i detalj. Det har lärt oss att det dyker upp faktorer som vi inte kan själva styra eller påverka.

Pandemin kom i vägen för alla planer man hade för 2020 och all fokus har varit på det akuta läget inom sjukvården, restriktioner och lockdowns. Vi har naturligtvis fortfarande några tuffa månader framför oss och alla måste visa solidaritet och hjälpas åt att besegra denna pandemi.

Man har såklart också lärt sig otroligt mycket under det här året och man har haft tid att tänka och reflektera och lära känna sig själv mer. Man har lärt sig att värdera och verkligen uppskatta det man har.

Ett nytt år känns för många som en nystart. Man vill förändra eller förbättra något. Själv har jag inte haft så stora nyårslöften de senaste åren, utan försöker tänka mest på att jag vill sträva efter att bli en bättre människa och utvecklas, lära mig av mina misstag och höja nivån lite mer på saker som jag redan har påbörjat och jobbar på. Att våga göra mer och vara orädd och vara ärlig och sann mot mig själv. Sen har jag ett par saker som jag vill påbörja det här året och de målen är mer långsiktiga. Men i överlag tycker jag att man kan sätta olika mål under året och behöver inte nödvändigtvis göra det på just nyår.

Nu lägger vi 2020 bakom oss och hoppas på ett bättre år 2021.

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.