Lifestyle,  personligt

My Birthday party

Igår fredag den 13 november var det äntligen dags för min 40 års fest. Det känns på nåt sätt skönt att få det avklarat och fylla 40 år även om jag varken känner mig eller ser ut som min ålder haha.

Vilken magisk kväll det blev måste jag säga. Trots att en del inte kunde närvara pga sjukdom och Corona situationen som råder så blev det väldigt bra och lyckad ändå tycker jag. Det fanns gott om plats på restaurangen och det var möjligt att hålla avstånd så vi inte behövde tränga ihop oss. Vi hade festen på restaurang ll Conte på Östermalm som är ett jätte fint ställe med fantastisk god mat. Ägaren på restaurangen är en gammal god vän till min man. Jag är så glad och tacksam över att min man anordnade denna fantastiska födelsedags fest för mig.

Vi var på restaurangen fram till ca midnatt och en del av oss fortsatte festa på Mr French. Det var länge sen jag hade så kul och dansade så mycket som jag gjorde så idag är man lite trött och sliten kan man säga men det var så värt det. Jag är så glad över att alla var super nöjda och hade så trevligt på festen.

Stort tack till alla som kom och speciellt till min man och min familj och även till Restaurang ll Conte som gjorde min 40 års fest till en oförglömlig kväll.

I had White & Gold theme at my birthday party
Amazing food
White & Gold Birthday cake

Yesterday, Friday the 13th of November, it was finally time for my 40th birthday party.

It feels somehow nice to get it done and turn 40 years old even though I neither feel nor look like my age haha.

What a magical evening I must say. Despite the fact that some could not attend due to illness and the ongoing Corona situation, it was a very good and successful night. There was plenty of space in the restaurant and it was possible to keep distance. We had the party at restaurant ll Conte in Östermalm which is a really nice place with fantastic good food. The owner of the restaurant is an old good friend of my husband. I am so happy and grateful that my husband organized this amazing birthday party for me.

We were at the restaurant until about midnight and some of us continued to party at Mr French. It was a long time ago I had so much fun and danced as much as I did so today I feel a little tired and worn but it was so worth it. I’m happy that everyone seemed to have fun and enjoyed the party.

Many thanks to everyone who came, especially to my husband and my family and also to Restaurant ll Conte who made my 40 year party an unforgettable evening.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.