personligt,  Träning & Hälsa

Mondays

Hoppas du har haft en underbar helg och bra start på veckan. Då var det måndag igen och inte många dagar kvar av februari månad. Snart har alltså 1/6 av året redan gått. Känns som att tiden går fort och jag känner att det är svårt att hinna med allt jag vill och planerar att göra. Så är det när man är småbarnsförälder och man har många bollar i luften. Det gäller att planera sin tid noggrann vilket jag själv jobbar på att bli bättre på. Så jag ägnar oftast söndagskvällen åt att planera och sätta mål för veckan. Jag planerar min träning och andra projekt och dans jobb mm. Många brukar också ägna söndagar åt att laga mat och göra matlådor. Det har jag inte riktigt börjat med men funderar på att själv göra det. 

Vad tycker du om måndagar?

Själv tycker jag faktiskt att måndagar är veckans bästa dag och ser oftast fram emot det. Även om det är väldigt trevligt och mysigt med helg så känns som att man kan alltid påbörja något nytt på just måndagar. Det är en nystart och det sätter liksom grunden för resten av veckan. Så det är viktigt att man har en positiv inställning och känner sig energisk. Försök att uppskatta varje dag som en ny chans att påverka din framtid. 

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.