Lifestyle,  Mat,  personligt,  Tankar,  Träning & Hälsa

Misstag & lärdom

Livet är inte alltid lätt och alla vi människor begår misstag. Misslyckande är en del av livet. Om man aldrig begår misstag, då kan man inte heller lyckas eller utvecklas.

Men om man vill utvecklas genom sina misstag måste man analysera, reflektera och lära sig av dem. För gör man inte det så är det ju bortkastad med tid. Försök att få perspektiv på det som hände.

Det är också viktigt att inte klandra sig och älta för mycket i det. Men man ska absolut vara lite självkritisk och ärlig mot sig själv.

Först och främst krävs det mod att erkänna sina misstag och det är inte alla som gör det. Det finns dem som aldrig lär sig av sina misstag alltid skyller på andra människor eller omständigheter och situationer de befunnit sig i. De har svårt att erkänna sina misstag och brister och ta ansvar för dåliga beslut. Oftast så beror det på att erkännande av misstag visar tecken på svaghet och något negativt. Men faktum är att man vinner inget på det om man inte erkänner och tar lärdom av sina misstag.

Helgen har varit trevligt och lugnt med god mat och vin. Det blev lammstek med klyftpotatis morötter och broccoli med bearnaisesås. Det är väldigt enkelt och gott.

Idag var jag också ute på en löprunda som jag inte hade gjort på länge. Det var en härlig solig dag. Skönt och uppfriskande att springa även om det var rätt så kallt och frostigt.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.