Ekonomi

Kontor

Annons / reklam för https://www.hagalunds-kontorshotell.se

Är du egen företagare enskild firma, aktiebolag eller handelsbolag och känner att det är en aning trist att sitta ensam på ett eget kontor eller hemma. Det finns alltid möjligheter och vi säger att du behöver en kort eller längre tid ha ett kontor men där du själv inte har möjligheten eller vill hyra ett eget kontor. Då kan du hyra in dig på ett så kallat kontorshotell. Det är ju smidigt och enkelt så slipper du skriva på dyra långtidskontrakt för ett eget kontor som dessutom är kostsamt. 

I längden kan det vara ett billigare alternativ än att ha just ett eget kontor. Om ditt egna företag med tiden växer och du kanske behöver mer platser eller utrymme så kan du då när du når dit byta upp dig till ett större, så smidigt och bra! 

Jag bor i Stockholm och Hagalunds Kontorshotell är toppen!

Vem vill inte ha tillgång ett brett nätverk och ett trevligt kontor på en och samma gång!? Det är kontorshotellet har grym service och till marknadens absolut bästa hyror. För egen del är det superviktigt att kunna ha kollegor även om vi inte är i samma bransch. Det är för mig givande att kunna samarbeta, lära sig om andras verksamheter, umgås och lära känna nya människor. Med tiden kanske man till och med kan vara behjälplig på något sätt för varandra och det kan om man har tur även leda till fler jobb. Jag tror på att vidga mina vyer lite och är inte rädd för att träffa nya människor. Något som är skönt är att allt finns under ett och samma tak, det är enkelt smidigt och mindre kostsamt i längden. Priserna varierar lite men du kan hyra ett rum hos dem för 2500 kr i månaden för 5 – 9 kvm ända upp till 10 500 kr per månad för 20 – 62 kvm. Möjligheterna är många.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.