Lifestyle,  Mat,  personligt

Julbord på Ulla Winbladh

Igår kväll var jag och min man på årets första Julbord på Wärdshuset Ulla Winbladh som ligger på södra Djurgården i Stockholm. Det var första gången som jag var där och måste säga att det var verkligen en av de mysigaste restaurangerna jag har varit på.

Man fick en mysig och varm julkänsla av den fina juldekorationen och väldigt trevlig personal. Ulla Winbladh bjuder på en härlig historisk miljö.

Det var en stor klassisk jul buffé men de hade även vegansk version (vegansk sill, strömming, lax mm) vilket jag inte sett förut.

Jag är själv inte förtjust i sill och strömming men älskar lax och det fanns väldigt mycket att välja mellan.

Pga pandemin ser julen lite annorlunda ut det här året. Nytt för i år är att man kan beställa hem deras julbord som Take away.

De hade självklart vidtagit alla åtgärder för att säkerställa en så trygg och säker miljö som möjligt för alla gäster. Det var tex färre gäster och de hade dukat fram fler bufféer för att skapa naturliga säkerhetsavstånd. Det fanns även handsprit på alla bord och vid bufféerna och även engångs handskar för de de som önskar.

Det var verkligen en trevlig och mysig kväll och för er som vill gå på en riktig klassisk och traditionell julbord (även med vegansk alternativ) kan jag varmt rekommendera Wärdshuset Ulla Winbladh.

Nu är det fortfarande några veckor kvar till jul men lite julkänsla blev det ändå mitt i all kaos.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.