Ekonomi,  Samarbeten

Inte bara glitter och glamour

Annons/Reklam för Företagarna 

Eller är du kanske nyfiken av entreprenörskap och möjligheterna att driva eget företag? Du kanske redan driver ett eget företag eller en annan typ av organisation? 

Då kan jag varmt rekommendera Företagarna! 
Företagarna är en organisation som främjar intressen för över 70 000 företag i hela Sverige, vilket innefattar över 250 föreningar. Som organisation vill de att företagare ska ha alla tänkbara förutsättningar för att kunna ta sin verksamhet till nya höjder och nå sina mål. De erbjuder allt från nätverk, kunskap och praktisk hjälp. 

Som medlem i deras organisation får du även ta del av helt unika medlemserbjudanden, som underlättar och hjälper dig i ditt eget företagande så som juridisk hjälp, krishantering och dokumentmallar, ekonomitjänster. Ett medlemskap kostar från 135 kr i per månad som du betalar årsvis. 

Drömmer du om att driva eget företag?

Att driva företag kräver kunskap och engagemang. Oavsett vilken business du än vill eller redan driver, är det viktigt att du även lär dig om just företagandet i sig. Det är mycket att hålla reda på. Värdefullt är även ditt kontaktnät och för att bygga relationer krävs att du även vårdar dina kontakter väl. Gynnsamma nätverk är byggda på bra relationer och de är mycket avgörande i din karriär och dina affärsrelationer. 

Jag är noga med mina relationer. Det underlättar att vara framåt och nyfiken. Ha en bra idé och scanna av marknaden väl. Vilka fördelar och nackdelar det finns med att starta just ditt företag. Att sen våga ta klivet från tanke till handling kan för många vara svårt. Därför är det toppen att det finns en organisation som ger dig helhet under ett och samma tak. Det finns 49 anledningar att gå med i deras organisation. 

Om du besöker hemsidan så får du ta del av dem. Det är inte enbart Glitter och Glamour även om du som medlem får gå på företagsgalor etc. 

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.