Träning & Hälsa

Hösten


Igår gick vi in i oktober och hösten är verkligen här nu. Även om det fortfarande inte är så kallt och ruskigt och regnigt väder än så ser man höstens vackra färger på alla träd och löv.
Egentligen gillar jag sommar och värme och är inte så förtjust i mörker, regnigt och ruskigt väder men tycker att hösten är ändå väldigt mysig och den vackraste årstiden. 
Även högtider som Halloween är nåt som jag ser fram emot. Det är något speciellt och mystiskt med hösten.
Imorse efter att vi lämnat barnen på förskolan så var jag ute och sprang. 
Det blev både löpning och powerwalk. 
Det var så härligt att vara ute och få frisk luft. Jag är verkligen tacksam att bo så nära vatten och natur.
Att vara ute i naturen och springa är rogivande och bästa botemedlet mot stress, ångest och depression. Löpning stärker även immunförsvaret. 
Som jag berättade i min tidigare inlägg så fick jag en hemsk nässelutslag för ett par veckor sen. Jag är rätt så säker på att det är stressrelaterat. Men som tur så har det inte kommit tillbaka och jag hoppas att det fortsätter så. Jag försöker att ta hand om mig själv och inte stressa så mycket.
Om det blir fortsatt fint väder ska jag försöka ge mig ut på en löprunda även i helgen.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.

One Comment