hälsa,  personligt

Hösten närmar sig

Hoppas du har haft en bra helg och en bra början på denna veckan. Nu är vi redan i mitten på augusti, tycker att sommaren gått så himla fort.

I fredags var jag och tog min första Covid-19 vaccin. Jag fick Pfizer som de flesta verkar ha fått.

Som jag berättat tidigare så hade jag Corona för drygt 3 månader sen och var sjuk i ca 2 veckor. Så jag tänkte att vaccinet kanske inte kommer att kännas så mycket eftersom jag redan haft viruset. Först på dagen då jag fick vaccinet kände jag mig lite trött och öm i armen. Senare på kvällen när jag skulle lägga mig kände jag mig varm, huvudvärk och värk i hela kroppen och allmänt dålig. Jag hade lite feber frossa och svettades under natten så det var inte så kul. Det blev ingen bra sömn så lördagen var jag inte världens piggaste person precis. Sen så blev det bättre under dagen och jag kände mig bra igen men fortfarande lite ont i armen. 

Så denna helg blev det tyvärr ingen träning för min del. Nu ska jag vänta några veckor tills jag ska ta andra dosen och förhoppningsvis så kommer den inte vara lika jobbig som den första, men man vet ju aldrig eftersom alla reagerar olika på dem. De flesta som jag känner som tagit båda doserna sagt det iallafall.

Nu närmar sig hösten och nya projekt och även mina nya dans klasser kommer igång inom ett par veckor. Det ska bli kul och spännande.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.