Mode

Hermès

Fredagen började sådär med stress och ösregn. Ni som är småbarnsföräldrar vet hur stressiga ens morgon kan bli med att göra i ordning och klä på sina barn, med alla plagg och regnkläder och allt som ska fixas på morgonen. Man har tur om ens hinner klä på sig och fixa sig själv lite däremellan haha.

Efter att vi lämnade barnen på förskolan så tränade jag och min man på gymmet inne i stan.

Sen var vi på öppningen av nya Hermes butiken på NK. Där fick ALLA oavsett VIP stå i kö speciellt med tanke på Corona situationen. Det blev en lång kö och tog några timmar så det var mindre kul. Vet inte om det var värt väntan, men det var kul att få se butiken och produkterna. En väldigt stilren och fin inredning. Ni som känner till Hermes vet hur dyra och exklusiva deras Birkin bags är och oftast så är det väntetid så man får beställa dem och har man tur så får man det inom några månader men kan upp till 3 år.

Jag tycker att Hermes har fina grejer men är nog inte min allra favorit lyx design märke.

Jag skulle nog säga att Versace, Celine och Chanel är mer i min smak om jag får välja.

Sen fick man med sig guldiga ballonger hem som blev väldigt uppskattad av mina små älsklingar.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.