personligt,  Träning & Hälsa

Härliga oktober

Snart har halva oktober gått och hösten har nu varit här ett tag. Det är en mysig och vacker årstid och vi har haft några soliga och härliga höstdagar. Det är vackert med nedfallna färgglada blad och luften känns friskt. Jag har tyvärr inte hunnit vara ute och springa så mycket som jag hade velat. 


Det har varit en del förkylningar hemma. Min yngsta varit snorig till och från senaste månaden så han har varit hemma nästan varannan vecka. Har har inte haft feber men han blir ofta snorig. Nu är han frisk för tillfället så vi får hålla tummarna att det håller ett tag. 

Nu är äntligen restriktionerna borta så restauranger och nattklubbar har nu öppet som vanligt och deltagartaken för offentliga tillställningar har tagits bort. Så det känns som att saker och ting har gått till det normala, sen får man se hur allting utvecklar sig. 

I helgen var jag och min man ute på middag. Vi var på Wedholms Fisk som är förmodligen den bästa skaldjurs restaurangen i Sverige. Det är en riktig lyxig och elegant restaurang som funnits sedan 1985. Utmärkt service, jätte god mat och en härlig upplevelse. Dit kommer vi definitivt att gå fler gånger. Efter middagen gick vi vidare till nattklubb men personligen tyckte jag det var lite för mycket folk så då blev det hemgång vid midnatt.


Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.