Familj,  Lifestyle,  personligt

Halloween weekend

Hoppas ni har haft en trevlig allhelgona helg. I fredags var det allhelgonaafton och vi passade på att fira lite Halloween. I USA är Halloween väldigt stort och firas ordentligt och folk brukar klä ut sig och verkligen gå All in. Men i Sverige brukar folk göra lite olika och det finns ingen fast datum för halloween firande. Det här med rätt datum att fira är lika förvirrande varje år tycker jag. Känns ändå som att Halloween har blivit lite större i Sverige på senare år.

Jag kan faktiskt inte minnas senast när jag ens klädde ut mig på Halloween, det var nog många år sen. Halloween är framförallt barnens högtid. Så nu när man har barn så blir det mer roligt och kanske viktigare att klä ut sig tillsammans med barnen så det blir mer för deras skull.

Jag var en enkel Pink lady med rosa hår
Barnen var utklädda till polis & fånge
Katt & polis
Lammsteken blev super gott

Jag orkade inte klä ut mig mer än att ha en rosa peruk och rosa klänning hehe. Jag hade faktiskt inte tid att måla ansiktet så det fick bli lite simpelt. Barnen var utklädda till Polis och tjuv/fånge. Det var George min äldsta som ska fylla 4 år snart som hade önskat sig att vara utklädd till polis och han ville fånga lilla James. Barnen hade väldigt kul så det var verkligen roligt att se.

Med tanke på Covid-19 situationen så blev det inget dörrknackning ”bus eller godis” så vi höll oss bara hemma och hade min syster och några av min mans vänner över på middag.

Även lördagen var jag hemma med barnen och hade lite myskväll med snacks och choklad tårta.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.