Träning & Hälsa

Förkylning eller Corona?

Hoppas ni har haft en bra vecka och helg.

Själv är man hemma sjuk. Det började med min yngsta son som blev sjuk förra veckan och sedan i torsdags har jag och min andra son varit förkylda. Ingen av oss har haft feber men vi har varit snuviga med hosta. Andra symptom som jag har är ont i halsen och trötthet.

Jag blir såklart lite fundersam på om det är vanlig förkylning eller Covid.

Jag är ganska säker på att det här är vanlig förkylning men man kan ju aldrig vara 100% säker med tanke på allt man hört om att många corona smittade kan ha helt vanliga förkylningssymtom.

Idag har jag iallafall beställt en Corona test så vi får se vad det blir för resultat.

Barnen har ändå mått helt ok och varit pigga för det mesta men vi har såklart hållit oss hemma och tagit det lugnt.

Det jobbigaste med att vara sjuk är att inte kunna träna och vara aktiv tycker jag.

Jag är en person som har väldigt svårt att sitta stilla och vila, jag blir lätt uttråkad. Även om jag tycker att som småbarnsförälder så vilar man nästan aldrig ändå, det är alltid full fart hemma.

Nu återstår att se vad testet kommer att visa.

Ta hand om er där ute.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.

One Comment