personligt,  Samarbeten

Flytt

Annons/Reklam för grabbarnaflytt.se

Jag hoppas ni har haft en fin vecka hittills och njuter av solen. Det är fortfarande kyligt ute men förhoppningsvis från och med nästa vecka så kommer det att bli varmare väder.

Under min uppväxt när vi bodde i Iran minns jag att vår familj flyttade ofta. Vi flyttade från hus till hus och även bodde i i flera olika städer och senare flyttade även till olika länder. Innan vi kom till Sverige så bodde vi även i olika länder som Malaysia och Turkiet. Jag har många bra och dåliga minnen av det. Jag har sett mycket och lärt mig en hel del som jag senare i livet haft nytta av.

Att flytta kan alltid vara spännande, men även jobbigt, tidskrävande och lite nervöst. Det kan lätt bli stressigt och stökigt. Därför är det viktigt att planera det i god tid. Idag bor vi i lägenhet som vi trivs bra med men när barnen blir lite större och vi behöver mera space så kommer vi i framtiden att flytta till något större, kanske hus eller radhus eller en större lägenhet. Just nu är det svårt att säga vilket eller när det kommer att ske, eftersom vi lever i ovissa tider och har mycket annat att tänka på.

När det väl blir dags så kommer vi att anlita en flyttfirma såklart. Grabbarna Flytt är en Flyttfirma i Stockholm som funnits sedan 2015 och de fixar allt som har att göra med flytten. Vad och vart man än vill flytta så står de redo att hjälpa, både för företag och privatpersoner.

Grabbarna Flytt erbjuder skräddarsydda lösningar efter dig och din familjs behov, vilket jag tycker är jätte bra. Det finns så mycket kring flytt som tex packning, lagring, flyttstädning mm och Grabbarna Flytt kan hjälpa till med allt det som du kan tänka sig behöva kring flytten. Jag kan varmt rekommendera dem så kan du ägna dig åt att njuta av flytten och ej stressa runt. Låt proffsen sköta det.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.