Familj,  personligt,  Träning & Hälsa

Fina dagar

Hoppas du mår bra och haft en fin helg. Det har varit helt underbart väder senaste veckan så då har jag passat på att vara ute mycket och njuta av solen. 

Nu var det mer än 2 veckor sen som jag fick Corona, tack och lov mår jag helt bra nu och känner mig frisk. Jag hade tappat aptiten men som tur är det tillbaka nu så jag börjar känna mig normal igen. Men jag känner att min kropp har gått igenom en hel del och jag har tappat muskelmassa eftersom jag inte har tränat alls på ett tag. Så nu ska jag se till att komma igång igen med träningen. Det har varit några jobbiga veckor och jag är så glad att det äntligen är över nu. Trodde aldrig att jag skulle må så dåligt som jag mått, tar inte min hälsa för givet och är otroligt tacksam över att inte ha behövt söka vård och att jag är frisk. När man är sjuk så blir alla ens andra problem så små, det enda man vill är att bli frisk igen.

I helgen var vi på Ulriksdals Slotts cafet och det var mysigt och barnen hade kul. De älskar att vara ute nu när det är så fint väder. 

Även idag var en fin dag, dessutom var det Sveriges Nationaldag. Då var vi på stan kring djurgården och senare satt vi på Fridays på Kungsträdgården. Det var en lugn och skön helg. Imorgon börjar jag också på ett nytt jobb så jag kommer att ha en hel del att göra framöver men det känns kul och spännande. 

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.