Lifestyle,  Mat,  personligt,  Träning & Hälsa

Feeling like myself again

Hoppas ni mår bra och kämpar på i dessa märkliga och tuffa tider. Snart är det jul så det är iallafall nåt roligt som jag ser fram emot även om julen blir lite speciell detta året.

Själv så har jag och mina barn varit lite sjuka ett tag. Det var ca 3 veckor sen som jag kände mig dålig, extremt ont i halsen och snuvig, hade ingen feber dock. Så vi har bara varit hemma och tagit det lugnt och barnen var då hemma från förskolan hela förra veckan. Så det blev ingen träning för mig på 2 veckor. Kände verkligen hur det påverkar mitt humör och hur jag känner mig när jag inte är aktiv och inte tränar som jag brukar göra. Det är det mest jobbiga med att vara sjuk tycker jag. Sen gör inte det mörka och regniga vädret det bättre, man känner sig trött och omotiverad.

Jag gjorde även en Corona test då för säkerhets skull och fick resultatet i veckan och det visade sig att det inte var Corona som jag hade och det är jag glad för. Så jag började träna lite nu i veckan och känner mig som mig själv igen och det känna härligt att vara tillbaka.

Mina hjärtan ❤️❤️🎅🏽🎅🏽

Lucia och Tredje advent

I fredags så firade barnen Lucia på förskolan. Pga pandemin kunde de inte hålla det i kyrkan och vi föräldrar fick tyvärr inte vara med. Men det verkade som att barnen hade kul ändå.

Helgen spenderades mest hemma med massa god mat. Egentligen skulle vi gå på en event med 3 rätters middag via Amex men pga pandemin så har de ställt in alla Events och de kör hem maten istället. Det blev då leverans direkt hem till dörren från Bockholmengruppen Saluhall och maten var verkligen fantastisk. Så det kan jag varmt rekommendera. Sen så gjorde vi pepparkakor tillsammans med barnen och min syster. Det blev en riktig mysig och lyckad helg. Hoppas ni har haft en fin helg Lucia och tredje advent.

Catering från Bockholmengruppen
Meny
Förrätt – Toast Skagen med Löjrom
Oxfilé med potatisgratäng som var otroligt gott
Kaffe brownie med färska hallon och mandlar
Gjorde pepparkakor för första gången nånsin
Älskar allt med julen 🎄🌟✨

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.