Familj,  personligt,  Träning & Hälsa

Ett år äldre

I lördags fyllde jag år. Jag tycker att det är roligt att fylla år och känner inget annat än uppskattning och tacksamhet. Jag vet att många tycker att det är jobbigt att bli äldre och en del vill inte fira när man har kommit förbi 30 års åldern, men jag känner inte riktigt så. Jag tycker att bästa tiden är NU och försöker leva i nuet så mycket det går. Jag ser det också som ett bra tillfälle att reflektera över livet. Jag känner mig inte som 41, snarare 29-30. Så många brukar bli förvånade när de får veta min ålder och det händer faktiskt ofta att jag behöver visa legitimation för att de ska tro på mig. Jag tar det såklart som en komplimang och uppskattar det. Jag tror att en av anledningarna till att jag inte har problem med att bli äldre är för att jag inte tänker så mycket på min ålder och låter det inte hindra mig från saker som jag vill göra och mina mål och drömmar. Jag ser det mer som positivt att jag är mycket klokare med mer livserfarenhet, bättre självförtroende och jag fattar bättre beslut än vad jag gjorde när jag var i tex 20 års åldern. Sen självklart så lever jag ett rätt sunt liv med träning och försöker ta hand om mig, även om det kan ibland vara utmanande när man är småbarnsförälder.

Förra året då jag fyllde jämt så hade jag en 40 års fest så detta året blev det lite lugnare.

Först på dagen så firade vi hemma med barnen vilket var super mysigt och skönt att inte behöva stressa. Jag hade lagat lunch och min man och syster kom med tårta. Senare på kvällen så gick jag och min man ut på middag på restaurang GUTE med några vänner och bekanta och det var jätte trevligt. Super god mat och bästa köttet. Sen blev det utgång en sväng på Sturecompagniet V och det var så kul. Jag dansade en hel del så dagen efter hade rätt så slitna fötter och kände mig lite bakis för första gången på väldigt länge. Det var en super lyckad kväll och en minnesvärd födelsedag.

Restaurang GUTE

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.