Ekonomi,  Familj,  Lifestyle,  Resa,  Samarbeten

En weekend på slottet

Annons/reklam för Sundbyholms slott

Jag älskar att resa men på grund av pandemin är vi förhindrade att göra det. Det finns dock andra sätt att ändå resa på och det är att satsa på att bege sig iväg på en weekend inom vårt vackra land Sverige och besöka samt stödja våra svenska företag och turism på det sätt som vi faktiskt kan. Det är så många som har det tufft nu och det är viktigt att vi stöttar företagare i vårt eget land i första hand. 

Slottsweekend!

Jag har tittat på att ta en helg med min älskade man och hur mysigt vore det inte att bo på slott och åka iväg på en magisk slottsweekend på tu man hand!? En härlig slottsweekend bara vi två att få rå om varandra skulle förhöja i detta mörker som vi nu befinner oss i. Kanske en bra julklapp att ge bort om du vill göra någon du älskar glad. Det är så viktigt att rå om varandra och speciellt i dessa tider. 

Sundbyholms Slott ligger på en helt magisk plats precis vid Mälaren i Eskilstuna, bara en timme från Stockholm där jag bor och det är ett helt underbart slott som är öppet året om. De erbjuder allt från slottsbröllop, konferenser, kickoff eller kanske om du fyller jämt och slå på stort. De har även en superfin restaurang som erbjuder god mat och service. Deras weekendpaket lockar enormt mycket och jag ska själv titta på ett datum längre fram för mig och min man i en av sviterna som även har bubbelbadkar och sen njuta av en champagneprovning med deras egna sommelier. Den som oroar sig för att bli stör av musik när det är dags att sova kan lugnt somna sött då inga hotellrum finns i slottsbyggnaden, det är helt separat vilket jag tycker är bra. 

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.