Ekonomi,  Lifestyle / resa,  personligt,  Resa,  Samarbeten

Drömmen om en egen pool!

Annons/Reklam för Poolgiganten.se

Det är kallt ute men ändå milt för årstiden. Jag drömmer mig bort till värme och sol samt njuta av ett dopp i en härlig och stor och härlig pool med utsikt över havet.

På grund av pågående pandemi har många ej kunnat resa i år som de normalt brukar göra och då har de valt att stanna hemma, precis som vi har gjort och då valt att lägga pengarna på annat istället. För många branscher har det varit och är fortfarande väldigt tufft, men för en del företag så blommar verkligen affärerna. Poolverksamheten är en sådan bransch som det går väldigt bra för. 

För dem som inte redan hade en egen pool innan pandemin vet jag att många har valt att investera i just en alldeles egen pool i år. Tänk att kunna njuta av den även nu när det är kyligt. Det går om man bygger uppvärmt pool. Så härligt! Nu bor vi i lägenhet så jag får drömma mig bort så länge eller njuta av hotell som har pool. 

Att bygga pool är en kostsam affär, men du kan få en pool för runt 70 000 kr och uppåt. Väl värt investerade pengar om du frågar mig. Speciellt om du ändå tänkt lägga massa pengar på resa. Att investera i sitt eget hem är mycket bättre i så fall då hela familjen kan njuta av poolen och så ofta in på hösten du kan bada om du har en uppvärmd pool.

I normala fall krävs inget bygglov för att förverkliga drömmen om en egen pool men om du ska fylla upp eller sänka marknivån så kan det behövas. Viktigt är att alltid kontrollera vad som gäller och det gör du via bygglovsavdelningen i just din kommun om vad som gäller i just ditt fall. Den pool som har marknadens bästa poolstomme är Thermopoolen 3.0. Besök gärna hemsidan för mer information. 

Jag får drömma mig bort så länge och bada i sjön eller havet när vädret tillåter.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.