Familj

Date

Hoppas ni har haft en bra helg.

Det har varit helt fantastiskt väder igår lördag passade vi på att ta barnen ner till stranden för att bada och leka. Det var väldigt trevligt och barnen hade kul.

Ni som har små barn vet hur svårt det kan vara att kunna få egen tid med sin partner. Det kan vara jobbigt och påfrestande att inte kunna gå ut och umgås själva.

Vi hade vår fjärde bröllopsdag den 5 augusti men hade tyvärr inte möjlighet att fira det och ha vår ”date night” av olika anledningar.

Så min fantastiska man Eric planerade en underbar kväll igår istället.

Först blev det middag på Strandbryggan,  fantastisk skaldjursplatå och den bästa champagne och till efterrätt blev det cremebrulee. Sedan gick vi till Josefinas och där blev det också champagne, bra musik och dans. Helt magisk och underbar kväll.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.