hälsa,  personligt,  Tankar

Dåliga dagar

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Själv så hade jag ingen bra dag igår så veckan började inte då bra för min del. Vaknade med världens huvudvärk och hade ångest och kände mig allmänt nere.

Det blev ingen träning heller och jag var hemma i princip hela dagen. Gjorde lite jobbrelaterade saker på datorn men mer än så blev det inte. Ibland är det tyvärr då att när man vaknat på fel sida och har en dålig morgon så blir det ibland svårt att vända på en dålig dag. Tillåter man negativ energi påverka och ta plats i ens huvud så förstörs resten av dagen. Jag är en glad och positiv person för det mesta tycker jag men precis som alla andra så har även jag dåliga dagar ibland. Vi är trots allt alla människor med känslor. ALLA har tuffa perioder i livet, även de som man minst anar har problem och bekymmer även om det kanske inte alltid syns utåt och speciellt på sociala medier. De flesta visar såklart oftast sina framgångar och lyckliga stunder.

Det som är viktigt är att inte infinna sig för länge i en svacka. Att tänka positivt och släppa det som man inte kan påverka och ha kontroll över och fokusera på det som man kan påverka och ändra på.

Idag var det en betydlig bättre dag än igår. Och imorgon blir det förhoppningsvis ännu bättre. Då blir det också definitivt träning för min del. Motion är alltid det bästa för humöret och är en naturlig ångestdämpare.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.