Träning & Hälsa

Corona

Som jag berättade för er i mitt förra inlägg så blev både mina barn och jag sjuka förra veckan. Det började först med barnen och sen blev jag sjuk. Vi har nu blivit friska även om jag fortfarande känner mig lite trött.

Ingen av oss hade feber men jag kände ändå att jag ville göra en Corona test för att vara på den säkra sidan. Idag fick jag test resultatet och det var negativt.

Jag brukar sällan bli sjuk och med tanke på vilka tider vi lever i nu så blir man orolig över att få viruset.

Ingen av oss i familjen har haft det så det betyder också att vi måste fortsätta vara försiktiga och hålla avstånd.

Ta hand om er.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.