Mode,  personligt,  Träning & Hälsa

Cherry blossom

Nu var det ett tag sen jag skrev här i bloggen. Jag har haft en hel del att göra på sistone så har inte riktigt haft tid att blogga. Dels hemma med barnen och alla mina projekt. Mina dansklasser som jag brukar köra är avslutade för denna termin men jag har andra projekt och jobb som jag har börjat med som jag kommer också att skriva lite om så småningom. Framtiden känns spännande så jag ser fram emot att se hur allt kommer att gå.

För nån vecka sen var jag och gjorde en plåtning på Kungsträdgården vid körsbärsblommorna. Det gjorde jag även förra året. Jag tycker det är så vackert och man får sån fin rosa bakgrund på bilderna. Det har varit rätt så kallt så iår har blomningen kommit igång lite senare än förra året och alla blommorna var inte utslagna än när vi var där förra veckan. Vi var där vid lunch på en solig vardag så det var rätt så mycket folk där men fick till några fina bilder. Det är så kortvarigt så vill ni se körsbärsblommorna får ni gå dit inom närmaste veckorna.
Här kommer några foton 🌸🌸🌸

PsP.gallery www.psp.gallery/ ( https://www.psp.gallery/ ) 500px 500px.com/infp69 ( https://500px.com/infp69 ) YouPic youpic.com/PrSkoglund/ ( https://youpic.com/PrSkoglund/ ) PsP (WordPress) pspimages.wordpress.com/ ( https://pspimages.wordpress.com/ ) Facebook www.facebook.com/pspfotograf/ ( https://www.facebook.com/pspfotograf/ ) Instagram www.instagram.com/psp.gallery/?hl=en ( https://www.instagram.com/psp.gallery/?hl=en )

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.