Familj,  Lifestyle,  personligt

Bröllopsdag 5 år

Hoppas du har en fortsatt fin sommar. Nu känns det som att sommaren börja gå mot sitt slut och hösten är på ingång. Det har varit en hel ok sommar tycker jag med tanke på omständigheterna kring pandemin. Själv har jag jobbat nästan hela sommaren men haft lite ledigt också så det har varit skönt och även kanon väder under juni/juli.

I torsdags den 5 augusti var det vår 5 åriga bröllopsdag. Vi gifte oss fredag den 5 augusti på Djursholm kapellet och hade festen på Djursholmslottet. Det var en underbar och oförglömlig dag.
Tiden har gått så himla fort och det har hänt så mycket under de här åren. Det är inte alltid lätt att få ett äktenskap eller förhållande att funka och det har verkligen varit upp och ner de här åren men underbart för det mesta och vi har fått två underbara pojkar så jag är verkligen glad och tacksam och tar inget för givet.

Det var iallafall fint väder den dagen så vi passade på och grillade med familjen, det var jätte trevligt och god mat.

Sen var jag och min man själva i lördags och checkade in återigen på Bank Hotel för en natt.

Det har på senare tid blivit min favorit Hotel i Stockholm. Älskar atmosfären, servicen och läget och även frukosten är helt fantastisk. Efter att vi hade checkat så träffade vi några vänner och gick till Mister French. Där blev det middag, bubbel och en hel del dans. Det blev en mycket rolig och lyckad dag/kväll.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.