personligt,  Tankar,  Träning & Hälsa

Besvikelser

Det var ett tag sen jag skrev. Senaste tiden har varit hektisk och jag har helt enkelt känt mig lite tröttare än vanligt. 

Jag har tänkt och reflekterat på saker som hänt, både bra och dåliga.

Besvikelser är en del av livet. Oavsett hur stark man är så blir man besviken nån gång eller snarare många gånger. Så länge man kan hantera det och lära sig av upplevelsen eller misstagen. Det behöver inte vara något major som händer, kan vara små saker eller människor som man blir besviken på. Oftast så är det för att man har haft höga förväntningar. Människor är oftast bra på att snacka och utge sig för något och sen visar det sig att det inte alls var som de sa. De är opportunister och utnyttjar situationer till sin egen fördel, sen när det kommer till kritan så finns de inte där. Vi antar att människor runtomkring oss borde agera och bete sig som vi tycker och som vi själva hade gjort men så funkar det inte i verkligheten. Vi är alla olika och tur är väl det. Vissa människor skulle jag aldrig vilja vara som. Såna människor har jag varken tid eller respekt för och jag lägger inte ner tid och energi på dem.
Det är sånt som jag har lärt mig med tiden. Det viktigaste är att inte bli bitter och inte låta såna upplevelser påverka ens framtid. Man accepterar besvikelsen, lär sig av erfarenheten och går vidare. Men det betyder inte att man ska fly från sina känslor, snarare tvärtom, man ska omfamna dem och reflektera över situationen. Besvikelse kan ibland till och med vara hjälpsamt, på ett sätt att det gör oss starkare ger oss mer livserfarenhet och hjälper oss att mogna. 

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.