hälsa,  personligt,  Tankar,  Träning & Hälsa

Appreciation

Hej, hoppas du har haft en fin vecka hittills. Nu är vi inne på februari och det har redan gått mer än en hel månad av det nya året. Tiden går så himla fort tycker jag.
I måndags hade jag mina dansklasser och fick då några teckningar från några av mina dans elever. De hade ritat hjärtan och skrivit ; ”Du är bästa dansläraren”.
Jag blev såklart väldigt glad och rörd. Det känns bra att de tycker att det är kul med dansen och att de uppskattar mig som danslärare. Mitt mål har alltid varit att kunna sprida dansglädje och uppmuntra elevernas tro på den egna förmågan och det är underbart att se dem utvecklas. Det ger mig mycket glädje och positiv energi.

Alla vi människor vill känna oss värdefulla och viktiga. Vi vill känna oss behövda, uppskattade och bekräftade. Både på jobbet och privat. Nu i dessa tider är det ännu viktigare att visa uppskattning till andra i sin omgivning. Det krävs så lite för att man ska göra någon glad genom att bara visa lite uppskattning och beröm.

Men hur är det med att visa uppskattning till sig själv då? Oftast så är det lättare att se vad som är fel med oss än vad som är rätt. Att uppskatta sig själv betyder inte att man tror att man är bättre än alla andra eller att man är egocentrisk på något sätt. Ingen är perfekt och vi har alla våra bra och dåliga sidor, styrkor och svagheter. Att uppskatta dig själv handlar mer om att hylla dina styrkor och inte ta dig själv för givet. Det handlar om att vara stolt över dina talanger och egenskaper och acceptera dig för den du är, även om du kanske inte alltid blir uppskattad av andra människor som du borde och förtjänar att bli. Så älska dig själv och var stolt över allt det som du är, har och kan. Tillåt dig själv att lysa och bli den bästa versionen av dig själv.

Mitt namn är Somayeh aka ”Somayeah”. Jag är 39 år, gift, tvåbarns mamma som bor i Stockholm. Jag har hållit på med dans större delen av mitt liv och jobbat som dansare och danslärare, främst för barn och ungdomar. Jag har även sysslat med musik, dansat med olika artister och som egen artist, men musikkarriären har jag lagt på hyllan för tillfället av olika anledningar vilket jag kommer att skriva om mer lite längre fram. Jag har även gjort och gör en del modelljobb, så man kan säga att jag är en ”mångsysslare”. Träning och hälsa är något som jag brinner för och det har gjort att just dansen har varit en stor del av mitt liv. Här på min blogg kommer jag att skriva främst om träning / hälsa, skönhet och mode och kommer att dela med mig om min vardag, tips, råd och inspiration på svenska.